Bemutatkozás
1998-2018


Az ADÓSTOPP Betéti társaság 1998 szeptemberében alakult családi vállalkozásként.

Tagjai: Urbánné Balog Mária és Szabó Ildikó Angéla
Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, a kötelező szakmai továbbképzéseken és az ajánlott tanfolyamokon minden évben részt vesznek, a jogszabálykövetés érdekében. A cég fő tevékenysége a könyvelés, ehhez kapcsolódóan tevékenységi körébe tartozik a cégvezetési tanácsadás, valamint a teljes körű bérszámfejtés és munkaügyi ügyintézés is.

2003 nyarán új profillal bővült a társaság tevékenységi köre. Létrehozták az ADÓSTOPP Gyakorló Iskolát. Az iskola megalakítására a jelenlegi oktatási rendszer hiányosságai miatt volt szükség. Az iskolában végzett hallgatók 90%-ának sikerült megfelelő állást találnia, néhányan önálló könyvelői vállalkozásba kezdtek, 5 fő pedig még időben rájött, hogy mégsem ezt a szakmát kellene folytatnia.

Jelenleg egyéni oktatásra van ehetőség, igény esetén Angélával kell időpontot egyeztetni a 06306363503 telefonszámon.

Jelenleg a társaság Budapesten a IX. kerületben mőködik, hétköznapokon 8-16 óráig előzetes bejelentkezés után lehet ellátogatni az irodába. Az épület kellemes környezetben, a József Attila lakótelep parkjában található. A földszinten helyet kapó iroda tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető.

Szabó Ildikó Angéla
Cégvezető

1993-tól édesanyja mellett tanult és dolgozott a könyvelői szakmában. 1995-ben szakirányú érettségit tett a II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolában, 1998-ban mérlegképes könyvelőként végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola vállalkozói szakán. 1998-ban alapította meg az Adóstopp Pénzügyi és Számviteli betéti társaságot, melynek jelenleg is beltagja és üzletvezetője.

Urbánné Balog Mária
Cégvezető-helyettes

1983-ban végzett mérlegképes könyvelőként a Pénzügy Minisztérium Továbbképzési Intézetében kereskedelmi szakon. 20 éven keresztül szocialista nagyvállalatoknál dolgozott főkönyvelőként, majd a rendszerváltást követően vállalkozóként végzett könyvelői munkákat az új rendszer új vállalkozóinak. 1998 óta az Adóstopp Pénzügyi és Számviteli betéti társaság kültagja.