Bemutatkozás


Az ADÓSTOPP Betéti társaság 1998 szeptemberében alakult családi vállalkozásként.

Tagjai: Urbánné Balog Mária és Szabó Ildikó Angéla
Mindketten regisztrált mérlegképes könyvelők, a kötelező szakmai továbbképzéseken és az ajánlott tanfolyamokon minden évben részt vesznek, a jogszabálykövetés érdekében. A cég fő tevékenysége a könyvelés, ehhez kapcsolódóan tevékenységi körébe tartozik a cégvezetési tanácsadás, valamint a teljes körű bérszámfejtés és munkaügyi ügyintézés is.

2003 nyarán új profillal bővült a társaság tevékenységi köre. Létrehozták az ADÓSTOPP Gyakorló Iskolát. Az iskola megalakítására a jelenlegi oktatási rendszer hiányosságai miatt volt szükség. Az iskolában végzett hallgatók 90%-ának sikerült megfelelő állást találnia, néhányan önálló könyvelői vállalkozásba kezdtek, 5 fő pedig még időben rájött, hogy mégsem ezt a szakmát kellene folytatnia.


Jelenleg a társaság Budapesten a IX. kerületben működik, hétköznapokon 8-16 óráig előzetes bejelentkezés után lehet ellátogatni az irodába. Az épület kellemes környezetben, a József Attila lakótelep parkjában található. A földszinten helyet kapó iroda tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető, a társasház előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított.