Az Adóstopp Gyakorló Iskolát a szükséglet hívta létre.

Neked szól ez a tanfolyam, ha már van róla papírod, hogy könyvelő vagy, de gyakorlat hiányában nem tudsz a szakmában elhelyezkedni.

 

Az Adóstopp Gyakorló iskola 2003 óta működik, segítségével a könyvelő kollégák igazi szakemberekké válnak. Az oktatáson kapott gyakorlati tudással hallgatóink bármelyik cég könyvelői álláspályázatán sikerrel veszik az akadályokat. A bátrabbak a tanfolyam elvégzését követően önálló számviteli vállalkozásba kezdenek. Természetesen akadnak olyanok is, akik ezen az oktatáson jönnek rá, hogy ők nem valóak a számviteli pályára. Az oktatásunk nekik is hasznos, hiszen az időben felismert tévedéssel megkímélik magukat több éves szakmai kudarcoktól.

Az oktatáson elméleti tudással rendelkező (képesített könyvelő, mérlegképes könyvelő) kollégák vehetnek részt. Az elméleti alapokra építve bemutatjuk a gyakorlati tevékenységet. Igazi hétköznapi példákon keresztül, végig vezetjük a könyvelőt a gyakran előforduló gazdasági események könyvelési technikáin, a vállalkozás alapításától a megszűntetéséig.

Az oktatás általában kis létszámú (5-10 fős) csoportokban zajlik, de lehetőség van az egyéni, személyre szabott gyakorlati képzésre is.

Amennyiben szeretnél gyakorlati oktatásban részesülni, írj egy rövid bemutatkozó emailt a konyveles@adostopp.hu emailcímre, és mi felvesszük Veled a kapcsolatot.